Кошик

No products in the cart.

Політика конфіденційності

Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі — «Політика») встановлює порядок здійснення та обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, мету використання таких персональних даних, взаємодію з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних.

Ми використовуємо різні технології для збирання та зберігання інформації, коли Ви відвідуєте Веб-Сайт https://morandi.ua Нижче наведені всі способи, якими власник бази персональних даних збирає, використовує, розкриває та керує даними клієнта.

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Веб-сайт https://morandi.ua здійснює діяльність щодо збору особистих даних користувачів та поважає конфіденційність кожного користувача та зобов’язується захищати особисті дані користувачів. Сфера діяльності політики конфіденційності Веб-ресурсу https://morandi.ua відноситься до будь-яких особистих даних, які ресурс обробляє у відповідності до діючого законодавства про конфіденційність та інформацію.

1.2. Політика конфіденційності Веб-ресурсу застосовується до будь-якого використання даного ресурсу, тобто фактично до всіх послуг ресурсу незалежно від того чи ви отримуєте доступ до послуг чи ні, яким чином ви отримуєте послугу, використовує користувач таку послугу, не залежно від того чи отримана вона через ПК, мобільну версію сайту або мобільний додаток.

1.3. Веб-сайт https://morandi.ua обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб’єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується не обов’язкова до надання інформація, користувачу буде про це повідомлено в момент збору такої інформації.

1.4. Веб-сайт https://morandi.ua не збирає будь-яку інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлено певні вимоги, як то інформацію про расове або етнічне походження, про політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

1.5. Веб-сайт https://morandi.ua збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

2. ТЕРМІНИ

2.1. Для цілей даної політики конфіденційності наведені нижче терміни вживаються у наступному значенні:

2.1.1. Персональні дані –будь-які дані про особу, які надають змогу прямо або побічно ідентифікувати її. Метою збирання та обробки персональних даних у Системі є зберігання та обслуговування даних клієнтів, відповідно до статей 6, 7 Закону України «Про захист персональних даних» та забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/ отримання та здійснення розрахунків за придбані товари, відповідно до Податкового кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

2.1.2. Власник бази персональних даних– https://morandi.ua, якому за згодою суб’єкта персональних даних, надано право на обробку цих даних, яка затверджує мету обробки персональних даних у цій базі даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом.

2.1.3. Відповідальна особа – визначена Власником бази персональних даних особа, яка організовує роботу, пов’язану із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до закону.

2.1.4. Сайт – сукупність даних, електронної (цифрової) інформації, інших об’єктів авторського права і (або) суміжних прав і т.п., пов’язаних між собою і структурованих в межах адреси https://morandi.ua і всіх його під доменів.

2.1.5. Веб-сайт – https://morandi.ua виступає в якості інтернет – ресурсу (торгового майданчику), і позиціонує себе як «Інтернет – магазин» з продажу непродовольчої групи товарів народного споживання, а саме: одягу, постільної білизни, аксесуарів, тощо, на відстані за допомогою засобів дистанційного зв’язку.

2.1.6. Адміністратор захисту – це суб’єкт доступу, відповідальний за захист автоматизованої системи від несанкціонованого доступу до інформації

2.1.7. Обробка персональних даних – це будь-яка дія або сукупність дій зі збирання, реєстрації, накопичення, зберігання, адаптування, зміни, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних баз даних.

2.1.8. Cookie файли — це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які відправляються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт.

2.1.9. Продавець (Адміністратор) – Інтернет-магазин «MORANDI», розміщений на веб-сайті: https://morandi.ua. Діяльність здійснюється за адресою м. Київ, Харківське шосе, 19. 

2.1.10. Покупець (Користувач) – будь-яка дієздатна особа, що в порядку, передбаченому даним Договором, за власним волевиявленням повністю прийняла (акцептувала) всі його умови без виключення.

3МЕТА ЗБОРУ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Мета використання персональних даних:

3.1.1 Ваші персональні дані використовуються в цілях забезпечення надання Інтернет-сервісів веб-сайту: https://morandi.ua, обміну інформацією/новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також відповідно до Правил використання Сайту.

3.2. Термін зберігання персональних даних:

3.2.1. Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

3.2.2. Після того, як суб’єкт персональних даних перестає бути користувачем веб-сайту https://morandi.ua. шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

3.3. Обробка персональних даних:

3.3.1. Адміністратор обробляє персональні дані Користувачів відповідно до Загального Регламенту про захист даних Обробка та зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрі, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів веб-сайту https://morandi.ua. Надані персональні дані обробляються та можуть зберігатися в Базі персональних даних або в окремій таблиці Бази даних Сайту.

3.3.2. Персональні дані Користувачів обробляються, серед іншого, в наступній області:

3.3.3. Здійснюючи покупки в Інтернет-магазині «MORANDI», Користувач вказує певні визначені персональні дані, необхідні для виконання договору купівлі-продажу. Відмова надати дані, необхідні для реалізації замовлення, тягне за собою неможливість виконання Інтернет-магазином «MORANDI» договору купівлі-продажу. Необов’язковим є вираження Користувачем згоди на отримання комерційної інформації на вказану адресу електронної пошти або вказаний номер телефону для виконання укладеного договору купівлі-продажу Товарів. Якщо згоду буде надано, її можна відкликати в будь-який момент. Відкликання згоди не впливає на відповідність законодавству з обробки до моменту відкликання.

3.3.4. Інтернет-магазин «MORANDI» залишає за собою право надавати персональні дані Користувача суб’єктам, які можуть співпрацювати при виконанні Договору купівлі-продажу придбаних Користувачем товарів, в тому числі, при отриманні платежів за придбані товари, а також доставку товарів.

3.3.5. Передані Користувачем персональні дані будуть оброблятися в період, необхідний для реалізації договору купівлі-продажу, а також претензій по рекламаціях, а також підтвердження виконання зобов’язань Адміністратора і розгляду претензій або захисту від претензій, які можуть бути спрямовані проти Адміністратора, але не довше ніж протягом 10 років від дати передачі Адміністратору Користувачем його даних.

3.3.6. На окреслених умовах Користувач має наступні права у зв’язку з обробкою його персональних даних Адміністратором у зв’язку з роботою Інтернет-магазину «MORANDI»: право доступу до даних, їх оновлення, право вимагати перенесення даних, їх видалення, подання заперечення щодо обробки даних і право вимагати обмеження їх обробки.

3.3.7. Користувач має право подавати до Інтернет-магазину «MORANDI» з приводу обробки та у зв’язку з обробкою персональних даних Користувача безпосередньо Адміністратором.

3.4. Використання файлів cookie

3.4.1.Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігатися в комп’ютері, поки користувач їх не видалить, або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто вони зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) та сторонні (встановлюються іншими сайтами).

3.5. Детальні цілі використання Необхідних файлів cookie:

3.5.1. Інтернет-магазин «MORANDI» з метою гарантування безпеки та надійності роботи сервісів обробляє та використовує:

3.6. При повторному відвідуванні Користувачем веб-сайту https://morandi.ua, дані файлів cookie оновлюються;

3.7. Веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне збереження файлів cookie на пристрої користувача;

3.8. Відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів веб-сайту https://morandi.ua.

3.9. Інтернет-магазин «MORANDI» піклується про своїх Користувачів і намагається зробити перебування максимально комфортним, і для цього необхідно, за допомогою файлів cookie, проаналізувати поведінку, переваги та інтереси користувача. Такий аналіз допоможе поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сервісу.

3.10. Відповідно до міжнародної класифікації, веб-сайт https://morandi.ua використовує такі категорії файлів cookie:

3.10.1. Файли cookie дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь в інтерактивах (опитуваннях, голосуваннях) і взаємодіяти з соціальними мережами.

3.10.2. З метою зробити більш приємними враження після відвідування ресурсу, файли cookie запам’ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність взаємодії з веб-сайту https://morandi.ua. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які отримали дозвіл з боку веб-ресурсу, і виключно для зазначених вище цілей.

3.10.3. Цільові файли cookie — використовуються для надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, з метою уникнути повторного показу, управління цільової рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів при переходах, а також інші параметри налаштування сайту. Веб-сайт https://morandi.ua залишає за собою право ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств і партнерів із суміжних бізнесів для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

3.11. Cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики:

3.11.1. Для оперативної доставки, більш якісного відображення та детального аналізу контенту на Сайті, Веб-сайт https://morandi.ua користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, наприклад таких як Facebook, Instagram, та інші. Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача, під час роботи на Веб-сайті https://morandi.ua. Звертаємо увагу Користувачів, що Веб-сайт https://morandi.ua не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс.

Основні веб-браузери (перераховані нижче) налаштовані на автоматичний прийом файлів cookie. Для того, щоб їх відключити, скористайтеся функцією довідки в своєму браузері. Довідку можна викликати через меню або за допомогою кнопки F1.

Microsoft Edge — https://privacy.microsoft.com/ru-ru/privacystatement

Mozilla Firefox — https://www.mozilla.org/ru/privacy/websites/#cookies

Google Chrome — https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ru

Safari for macOS — https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US

Opera — http://help.opera.com/Windows/11.50/ru/cookies.html

3.12. Взаємодія Сайту з іншими ресурсами:

3.12.1. При використанні користувачем сервісів на сторінках Веб-сайту https://morandi.ua можуть бути присутніми коди інших Інтернет-ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі Інтернет-ресурси та треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці Інтернет-ресурси можуть отримувати та обробляти інформацію про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими Інтернет-ресурсами можуть бути:

3.12.2. Використання зазначених сервісів Веб-сайту https://morandi.ua необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої та зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини перегляду, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів, Компанія не зберігає та не обробляє.

3.12.3. Відповідно, якщо користувач за будь-яких причин не бажає, щоб зазначені послуги отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта або профілю, очистити файли cookie (через свій браузер).

3.13. Безпека:

3.13.1. Веб-сайт https://morandi.ua не призначений для неповнолітніх користувачів. Ми дуже серйозно ставимось до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття, у зв’язку з чим, зі свого боку, звертаємось до батьків з проханням пояснити своїм дітям питання безпеки в Інтернеті, їх конкретну мету та необхідність використання тих чи інших сервісів сайту.

3.13.2. Веб-сайт https://morandi.ua вживає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

3.13.3. Дана Політика конфіденційності поширюється тільки на Веб-сайті https://morandi.ua. Якщо за посиланнями, розміщеними на сайті останнього, Користувач зайде на ресурси третіх осіб, Веб-сайт https://morandi.ua за його дії відповідальності не несе.

3.13.4. Персональні дані Користувача можуть бути використані в юридичних цілях в суді або на етапах, що ведуть до можливого звернення до суду в зв’язку з тим, що сайт або послуги використовувалися неналежним чином.

3.13.5 Користувач обізнаний про те, що Адміністратор сайту може бути змушений повідомити персональні дані на вимогу органів державної влади в порядку передбаченому законодавством України.

3.14. Взаємодія Веб-сайту https://morandi.ua з третіми особами стосовно персональних даних:

3.14.1. Веб-сайт https://morandi.ua не передає персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в даній Політиці. Особиста інформація є цінністю та невід’ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, і тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно та усвідомлено переданої останніми Компанії.

3.14.2. На Веб-сайт https://morandi.ua можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході за посиланням на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв’язку з чим, Ми рекомендуємо ознайомитися з політикою в сфері конфіденційності та персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Ви можете бути ідентифіковані.

3.15. Конфіденційність активності суб’єкта персональних даних на Веб-сайті https://morandi.ua

3.15.1.Відомості про активність (трафік) Користувачів, які проходять через мережу або електронну пошту Користувача, захищені відповідно до законодавства. Тобто, жодним чином або способом не порушуємо таємницю «Активності» Користувача при використанні останнім сервісів Веб-сайту https://morandi.ua.

3.15.2. Веб-сайт https://morandi.ua використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Ми не можемо гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання веб-ресурсу.

3.15.2. Веб-сайт https://morandi.ua забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення, або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

3.15.3. Веб-сайт https://morandi.ua надає доступ до інформації та персональних даних тільки уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних.

3.15.4. Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини. Умови доступу до персональних даних:

3.16. Права суб’єкта персональних даних:

3.16.1. Веб-сайт https://morandi.ua доводить до Вашого відома інформацію про Ваші права як суб’єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

3.17. Для поновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яке Вами надано Веб-сайтом https://morandi.ua відповідно до даної Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань чи претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються, будь ласка, зайдіть і змініть в особистому кабінеті Веб-сайту https://morandi.ua.

3.18. Зміна Політики

3.18.1. Веб-сайт https://morandi.ua залишає за собою право періодично та без попереднього повідомлення Користувача змінювати дану Політику, про це можуть вноситися зміни та доповнення, в тому числі, при зміні вимог законодавства.

3.18.2. У разі внесення суттєвих змін до цієї Політики, буде розміщено повідомлення на Сайті та вказано термін вступу цих змін в силу. Якщо протягом зазначеного строку ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це буде означати, що Ви погоджуєтеся з відповідними змінами Політики. Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.

IV. ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Я, як суб’єкт персональних даних, надаю свою згоду на обробку своїх персональних даних вказаних мною під час реєстрації та оформленні Анкети на веб-сайті: https://morandi.ua, що розташована в «Особистому кабінеті», Інтернет-магазину «MORANDI», розміщений на веб-сайті: https://morandi.ua, діяльність якого здійснюється за адресою м. Київ Харківське шосе 19,  (далі — Адміністратор) в базі персональних даних Інтернет-магазину «MORANDI» з метою забезпечення взятих Адміністратором на себе зобов’язань, для забезпечення відносин у сфері реклами та ведення ділових стосунків, направлення (надсилання) на мою адресу спеціальних пропозицій, інформації про нові товари, послуги та рекламні акції, знижки інші дії, у межах своєї діяльності, а також виконання Адміністратором своїх обов’язків переді мною, як покупцем товарів та/або послуг, тощо, а саме:

Обробка персональних даних може здійснюватися на паперовому і/або електронному носіях з можливим використанням змішаної обробки: автоматизованої та неавтоматизованої.

Я погоджуюсь з тим, що Інтернет магазин Morandi може передавати мої персональні дані третім особам, афілійованим юридичним особам та фізичним особам-підприємцям відповідно до мети їх обробки, банківським установам, фінансовим установам, іншими третіми особами, за умови дотримання такими особами вимог чинного законодавства України щодо захисту персональних даних (без додаткового погодження та повідомлення Суб’єкта персональних даних в разі їх передачі).

Я підтверджую свою згоду з усім вказаним вище, а також, що повідомлений про Адміністратора персональних даних; мету обробки персональних даних; склад і зміст персональних даних; осіб, яким можуть бути передані персональні дані; мені зрозумілі мої права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних», а також зобов’язуюся дотримуватися правил користування сайтом.

Мені відомо, що Адміністратор залишає за собою право змінювати Правила користування сайтом (Публічної оферти), а також Політики конфіденційності на свій розсуд.